Dette er til porsjoner
120 g revet parmesan
100 g rødkål
1 ss rødvinseddik + 1 ss vann
20 g finhakket rødløk
¼ lime, saft og skall
1-2 ss finstrimlet koriander
250 g biffkjøtt
smør til steking
salt og pepper
1 avokado
Jalapeñjomajones
50 g majones
¼ lime, saft og skall
1 ss finhakket, syltede jalapeños
1. Parmesanskjell: Sett ovnen på 200 grader og riv parmesanen. Form 4 runde topper med parmesan på et stekebrett kledd med bakepapir. Stek i 10 minutter. Osten skal boble, men ikke få for mye farge. Legg de myke skjellene over skaftet på en tresleiv eller over 2 riller på risten i stekeovnen til de har stivnet og ser ut som et tacoformet skjell. Sett dem til avkjøling.
2. Jalapeñomajones: Kjør majones, jalapeños og lime i en blender til du får en glatt blanding.
3. Hurtigsyltet rødkål: Skjær rødkålen i tynne strimler og varm raskt opp sammen med eddik og vann på ovnen. Det skal bare bli varmt, ikke koke. Legg alt i en bolle og sett i kjøleskapet til servering.
4. Rødløk: Finhakk rødløken og skjær koriander i tynne strimler. Bland med limesaft og limeskall.
5. Stek biffen i smør til ønsket kjernetemperatur. Dryss på salt og pepper og la biffen hvile i minst 10 minutter før du skjærer opp kjøttet. Del en avokado i to og server med biffkjøtt og resten av tilbehøret.
Næringsinnhold per porsjon
915 kcal
77 g fett (74 %)
50 g protein
6 g karbohydrater
© Kostreform. Alle rettigheter reservert