2 PORSJONER
1 aubergine
1 ss salt
1 ss smør
2 kyllingbryst, i biter
1 fennikel, i grove biter 1 boks kokosmelk
1⁄4 ts salt
1⁄4 ts malt sort pepper 1⁄4 ts chiliflak
1 rødløk, i skiver
100 g revet ost
2 ss kokosmasse
Skjær auberginen i skiver som er ca. 1⁄2 cm tykke. Legg aubergineskivene på en tallerken. Strø over 1 ss salt og la ligge i 30 minutter. Skyll skivene med vann. Tørk godt av dem.
Stek aubergineskivene i smør til de er gylne på begge sider. Legg skivene over på en tallerken.
Stek kyllingbitene i den samme panna som du brunet auberginen i. Stek til bitene er gylne. Tilsett fennikelbiter og stek i 1 minutt.
Tøm kokosmelken i panna og la koke i 2 minutter. Smak til med salt, pepper og chiliflak.
Legg auberginen, rødløkskivene og kyllingbitene lagvis i en ildfast form.
Topp med revet ost og kokosmasse. Stek i ovnen ved 200 °C i ca. 15 minutter til osten er gyllen.
TIPS: Server gjerne med en grønn salat og topp aubergineformen med spirer ved servering.
© Kostreform. Alle rettigheter reservert