Landsmøtet 2014


Landsmøte og fagseminar 2014

Lørdag 26. april inviterer Kostreform for bedre helse til årets fagdag på Høgskolen i Oslo og Akershus. I år setter vi fokus på flere viktige og dagsaktuelle temaer, som blant annet giftstoffer i maten, økologiske matvarer, økologisk jordbruk og matlaging med naturlige matvarer.

Her finner du program for fagseminaret. Vi minner om at fagseminaret er åpent for alle interesserte – ikke bare medlemmer av Kostreform for bedre helse. Velkommen!

Høgskolen i Akershus

Kart og veibeskrivelse til Høgskolen i Oslo, Pilestredet 32.

Fire spennende foredragsholdere vil prate for oss og vil ta imot spørsmål etter foredragene.

  • Professor ved Universitetet i Oslo, Ketil Hyland. Han jobber til daglig med blant annet toksikologi og spesielt akvatisk toksikologi.
  • Emil Mohr, som var med å stifte Debio og som nå er seniorrådgiver der.
  • Siv Hauge fra Sunthjem.no. Hun har selv erfart hvordan omlegging av kostholdet har gitt henne bedre helse og jobber nå med å formidle sin kunnskap om sammenhengen mellom mat og helse.
  • Øystein Narjord, tidligere IT-ingeniør, nå økobonde fra Renskaug Vertsgård. Han skal prate om økologisk drift i praksis og blant annet fortelle om de mange utfordringer han møter i sitt arbeid med å drive til beste for både natur og dyr.

Vi gleder oss til en svært spennende og variert fagdag om viktige temaer og problemstillinger. Vi ønsker alle hjertelig velkommen.

 

Pris for Fagseminaret:

Medlem: kr. 250,-
Ikke-medlem: kr. 450,-
Ikke-medlem + medlemskap: kr. 500,-

For hotellbooking, eller andre spørsmål om arrangementet – ta kontakt med Ingunn Notøy på e-post: ingunn.notoy@getmail.no

Landsmøtet blir avholdt lørdag kl. 16.00 – 18.00
Last ned papirer til Landmøte 2014 her

Referat fra Landsmøtet 2014

 

Middag på Lorrys lørdag kveld

Lørdag kveld 26. april har vi bestilt bort på Lorry restaurant i krysset Parkveien/Hegdehaugsveien, ikke så langt fra Høyskolen og hotellet. Når vi vet hvor mange som melder seg på middagen kommer vi med menytips der vi har kontakt med kjøkkenet om hva vi får mer og mindre av. Prisnivået er ikke avskrekkende høyt.

Lorrys

Vil du spre nyheten om arrangementet?

Del gjerne arrangementet på facebook: Fagseminar og landsmøte 2014

Program:

Fagseminar 2014 program