Nye Kostnytt.no er tilgjengelig nå!


Et unikt bibliotek av kunnskap

Det er med stor glede Kostreform nå kan tilby våre medlemmer en unik kilde til kunnskap og inspirasjon. Kostnytt.no er en digital informasjonskilde for hvordan folk kan bruke mat som medisin. Innholdet skal være relevant, nyttig og verdifullt med tanke på leserens mulighet for bedring av egen helse.

Kostnytt.no har en forside som er åpen for alle. Der ligger det en oversikt over saker som er nyttige for deg. Ønsker du tilgang til hele saken og alt innhold på Kostnytt må du være medlem Kostreform. Medlemskap ordnes enkelt på nettsiden. Da kan du umiddelbart logge deg inn og ha tilgang til alt som er publisert helt fra starten av.

Ved lansering 10. oktober starter kostnytt.no med 15 video-foredrag I HDTV-kvalitet. Flere av dem er helt nye. Andre er fra Nordisk Ernæringskonferanse i Oslo i mai 2019. Men dette er bare en begynnelse. Kostnytt.no vil fortløpende publisere video-foredrag og artikler fra møter og konferanser. Dette blir etter hvert et unikt bibliotek av fagkunnskap om kosthold og hva det kan gjøre med helsa di.
Redaktør for Kostnytt.no er Per Bjønnes Kristiansen, leder av Kostreform.

Ikke medlem foreløpig? Du er hjertelig velkommen til Kostnytt.no og Kostreform!

Les mer om innholdet på Kostnytt her: Kostnytt.no

Med vennlig hilsen

Gunn-Karin Sakariassen
NestlederPer Bjønnes Kristiansen
Leder