Nye Kostnytt lanseres 10. oktober!


Som tidligere medlem i Kostreform eller følger på vår Facebook-side, gir vi deg nå et «tilbud»*.

*Fram til 9/10-2019 er årskontingenten kr. 350,-. Fra 10/10 øker den til kr. 490,-.

10. oktober lanserer vi Kostnytt.no som en ny og innholdsrik kunnskapskilde om maten som kan bedre helsa di. Innholdet blir kun tilgjengelig for Kostreforms betalende medlemmer.

Meld deg inn nå og få:

  • Tilgang til nye Kostnytt.no
  • Lærerike foredrag på video i HDTV-kvalitet (se klipp nederst)
  • Informasjon om det siste innen kosthold og helse
  • Råd, tips og «Slik gjør du det»-guider
  • Medlemskap i Kostreform til «gammel» pris, kr. 350,-* (Gjelder fram til 9/10-2019)

*Medlemskapet går løpende i ett år fra innmeldingsdato.

Klikk her og meld deg inn i Kostreform via Zubarus.

 

Nye Kostnytt

Innholdet blir kun tilgjengelig for Kostreforms betalende medlemmer. Videoforedrag og annet stoff vil være relevant, nyttig og verdifullt med tanke på bedring av egen helse. Foredragene vil bestå av konkrete råd og guider som kan hjelpe deg i hverdagens utfordringer.

Kostnytt.no vil fortløpende publisere videoforedrag og annet innhold fra møter og konferanser. Slik at dette blir et unikt bibliotek av fagkunnskap om kosthold og hva det kan gjøre for din helse.

Videoene er på ca 25  minutter. Enkelte ganger er foredraget delt i 2 x 25 min, en del I og en del II. Som regel vil presentasjonen til foredragsholder kunne bli lastet ned sammen med relevante linker til litteratur og andre nyttige kilder.

 

Veiledere

Til de fleste foredragene følger det en enkel veileder eller «slik gjør du det»-guide. For eksempel til foredraget om kreft får du med en grundig oppskrift på 10 strategier og 10 grep du kan gjøre selv som kan bedre dine prognoser. Til foredraget om vektnedgang følger en egen kostplan for 6 uker.

Ved oppstart tilbyr vi disse helt nye foredragene:

  • Lege Sofie Hexeberg – Du kan bli kvitt kroniske betennelser med endret kosthold.
  • Lege Øyvind Torp – Selvforsvar mot kreft.
  • Hege Hasler Barhaughøgda, diabetessykepleier – Slik spiser du deg frisk eller friskere fra type 2 diabetes.
  • Gunn Karin Sakariassen, ernæringsterapeut og forfatter – 10 enkle tips til deg som vil gå ned i vekt.
  • Jens Veiersted, ernæringsterapeut og hovedlærer – Fordøyelse til glede og besvær – eller mest besvær?
  • Marit Kolby Zinöcker, matviter og ernæringsbiolog – Ultraprosessert mat og helse – hva vet vi?

NB! Se trailere av foredragene nederst i denne saken.

I tillegg legger vi ut foredragene fra Nordisk Ernæringskonferanse på Oslo Nye 10. mai 2019:

  • Professor Arne Astrup – Hvordan ble de nordiske kostrådene til, hva ble innholdet, og er rådene oppdaterte?
  • Professor Birger Svihus – Makrostoffene og spesielt karbohydtratenes betydning for overvekt og diabetes.
  • Lege Bjørnar Brændeland – Den pensjonerte legen som taler myndighetene midt i mot.
  • Legene Sofie og Erik Hexeberg – Kliniske erfaringer – hva spiser man på lavkarbo.
  • Professor Berit Johansen – Karbohydratenes rolle for inflammasjon / betennelse
  • Stortingsrepresentant Bård Hoksrud – Historien om hva han gjorde for å gå ned ca 40 kg i vekt.
  • Professor Fredrik Nyström – Hvilken rolle spiller inntak av karbohydrater for utvikling av metabolsk syndrom og hjerte- og karsykdom?

Du kan se korte utdrag av foredragene på Nordisk Ernæringskonferanse hos Tunmed.

Foredrag og intervjuer som kommer*:

  • Hvordan puster vi oss til bedre helse? v/ Audun Myskja
  • En helsehistorie om diabetes og kostholdet som reddet livet hennes. v/ Vigdis Benno Hjelmås
  • Kolesterol, statiner og hjerte- karsykdom – er helsevesenet vårt på ville veier? v/ lege Erik Hexeberg.
  • Kosthold og fysisk trening – Hva er best mat for optimal styrke og utholdenhet?
  • Den lille barnematbibelen – hva er bra barnemat? v/ Malin Bruset
  • Matglede i julen – hva kan vi tillate oss og hva bør vi spise og drikke mindre av? v/ Sofie Hexeberg

Disse videoene kommer i løpet av tiden fram til 15. mars 2020.

Meld deg inn her og få tilgang til Kostnytt.no

ANNONSE