Ny leder, ny giv


[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Rapport fra Landsmøte 2016

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

– Inspirerende og spennende å gå løs, sier den nye lederen i Kostreform for bedre helse, Per Bjønnes Kristiansen (65).

Foreningens Landsmøte ble holdt denne helgen, og med rekord-antall medlemmer var stemningen på topp.

– Vi får stadig flere medlemmer, og dyktige, engasjerte folk som vil jobbe med oss, sier den nye lederen.

Kristiansen er fra Larvik, med bakgrunn som rådgiver og prosjektleder innen kommunikasjon. Men det var egen helse som bragte ham til Kostreform, han vet alt om hva kostendring kan gjøre for livsgleden.

– Jeg har spist meg frisk fra revmatisme og en rekke andre helseplager. Når du blir kvitt plagene, merker du hvor flott livet kan være. Jeg har fått dobbelt så mye energi.

– Foreningens største utfordring er å nå ut til hele befolkningen med vårt budskap om hvordan de kan spise seg friske.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1747″ img_size=”large”][vc_column_text]Nyvalgt leder 2016: Per Bjønnes Kristiansen[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Kristiansen viser til ferske tall fra Helsedirektoratet som atter viser hvor mange som er unødvendig syke og dør for tidlig. Norge bruker nesten dobbelt så mye til helsetjenester (målt i US dollar per innbygger) som gjennomsnittet i OECD- landene. I underkant av 65 prosent av alle dødsfall i Norge i 2014 skyldtes ikke-smittsomme sykdommer som i stor grad er knyttet til livsstil: hjerte- og karsykdommer, kreft, diabetes og KOLS.

– Nå er håpet at vårt budskap om kostendring som medisin når ut, sier den nyvalgte lederen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”628″ img_size=”medium”][vc_column_text]Leder for fagrådet: Jens Veiersted[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Kostreform for bedre helse gratulerer også de nye medlemmene i landsstyret:

Nina Husø ,Gunn Karin Sakariassen, Andreas Dønåsen, Kristin Høiåsen og Espen Tyrihjell.

Gratulerer også til Jens Veiersted som ny leder av Fagrådet.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1748″ img_size=”large”][vc_column_text]Delegater og landsstyret 2016[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]