Matens betydning for helsa


Kostreform Oslo & Akershus vil invitere deg til en dag fylt med spennende foredrag om matens betydning for helsa vår. Lørdag 6. februar utforsker vi ulike helseproblemer som kan være knyttet opp mot kostholdet. Plassene fylles opp raskt, du kan sikre deg din plass her!

 

Tidspunkt: lørdag 6. februar

Sted: Høyres Hus, Oslo

Tid: 09.30-16

 

Meld deg på her!

 

ADHD – en biologisk tilstand

Karl Ludvig Reichelt

Karl Ludvig Reichelt

v/ Karl Ludvig Reichelt

Karl Ludvig er lege, dr.med, jobbet det meste av karrieren sin ved Rikshospitalet.
Han er mest kjent for sin banebrytende forskning på proteinintoleranse og sammenhengen det har med psykisk helse. Etter teorien til Reichelt går peptider fra gluten og kasein (melk) gjennom tarmbarrieren og ut i blodbanen. I følge Reichelt kan dette medføre at en person bl.a. får AD/HD, autisme, schizofreni, Asperger syndrom eller depresjon.

 

Kinderegg i kjøttbransen – smak, helse og klima

Trond Qvale

Trond Qvale

v/ Trond Qvale

Trond I. Qvale er bonde på Horgen gård i Nes på Romerike. Økologisk siden 1989, spesialisert på kjøttproduksjon med beitende storfe av rasen Aberdeen Angus siden 1999. Våre dyr er grassfed og får kun stråfôr som gras, halm og silo. Derfor har de relativt høyt innhold av fettsyren omega3 og mindre av fettsyren omega6.

 

Spis sunnere og bli lettere gravid!

Anette Heggemsnes

Anette Heggemsnes

v/ Anette Heggemsnes

Anette Heggemsnes jobber på Frøyaklinikken som er en naturlig Fertilitetsklinikk. I dette foredraget vil hun gå innpå hvordan maten vi spiser påvirker hormonene og fertiliten vår. Hvordan vi kan bedre egg og sædkvalitet og miljøet i livmoren gjennom kost og kosttilskudd. Hva bør man spise når man har endoemtriose, PCO(S), høy FSH, lav AMH og sliter med habituell abort.

 

 

 

 

Sannheten på bordet og sannheten i glasset

Niels Christian Geelmuyden

Niels Christian Geelmuyden

v/ Niels Christian Geelmuyden

Niels Christian Geelmuyden avslører matindustriens metoder og råvarenes virkelige innhold. Han har funnet funnet ut av hva som egentlig befinner seg på spisebordet og i glassene våre. Dette er to foredrag som er verdt å få med seg!

 

 

 

A2-melk

Dag Viljen Poleszynski

Dag Viljen Poleszynski

v/ Dag Viljen Poleszynski

Dag Viljen Poleszynski er ansvarlig redaktør i Helsemagsinet vitenskap og fornuft. Han er også en av grunnleggerne av Kostreform for bedre helse.

Foredraget vil handle om A2-melk, som kan være løsningen for mange som har intoleranse mot melkeprodukter.

 

 

 

Meld deg på her!