Hvorfor er vitamin K2 viktig for å forebygge benskjørhet?
Hvorfor er vitamin K2 viktig for å forebygge hjerte/karsykdommer?
Vil vitamin K2 bli aktuell i kostråd tilpasset anbefalingene NNR 2024?
Hvilke matvarer inneholder mest vitamin K2?
Hvor mye vitamin K2 trenger vi?
Webinaret holdes av Merete Askim som i årevis har hatt faglig interesse for sammenhengen mellom mat og psykisk helse. Hun er utdannet cand.mag i kjemi, dernest ernæringsfysiolog ved UiO. Nå pensjonist. Som høgskolelektor har hun undervist kommende næringsmiddel-teknologer i ernæring og kjemi, nåværende «Bachelor i matvitenskap, teknologi og bærekraft» ved NTNU. Hun fikk etterhvert anledning til å undervise om matallergi og
allergihygiene i pensum, og i mange matfaglige fora. Hun har vært spesielt interessert i vitamin K2 i over 25 år. Ja hun har til og med laget Natto, en vitamin K2 rik rett, på japansk tv.
post@kostreform.no Ideell og frivillig organisasjon Etablert 2007 Org. nr. 991689737