Kostreform Nord- og Sør-Trøndelag inviterer til åpent møte om kosthold og helse


Tid: Torsdag 30. oktober kl. 18:30 – 20:30
Sted: Charluttenlund Videregående skole, Trondheim, Lille auditoriet

 

8121941994_4cb89bf06f_z

«Frisk med lavkarbo» v/ Sofie Hexeberg

Sofie Hexeberg vil presentere hva lavkarbo er, hvorfor det virker og hvordan man kan praktisere det. Hun vil gå inn på hvilke sykdommer hun har erfart at dette kosthold har en god effekt på.
Sofie Hexeberg ble i 2010 norgeskjent med sin første bok Frisk med lavkarbo – Nytt liv med riktig mat. Den skapte nærmest en folkebevegelse som betrakter lavkarbokosthold som god medisin. Hun har utgitt syv lavkarbobøker og det er solgt over 150.000 bøker i serien «Frisk med lavkarbo». Sammen med sin ektefelle Erik Hexeberg driver hun Dr. Hexebergs klinikk i Sandvika. Hun er en mye brukt foredragsholder og holder livsstilskurs i Spania. Dr. Hexeberg er fagansvarlig for Lavkarboklubben, hvor man finner mye informasjon om lavkarbo som medisin. Hun har forøvrig også en doktorgrad på effekter av fett, fiber og kolesterol i maten.

 

 

1319109074222.MaxSize.w-900.h-900
«Kan vi stole på Helsedirektoratets informasjon og råd om ernæring og helse?» v/ Erik Hexeberg
Erik Hexeberg er lege dr. med, spesialist i indremedisin og leder av Kostreform for bedre helse. I del to av sitt foredrag vil han fortelle om den nye given i den helespolitisk uavhengige organisasjonen Kostreform. Hvor går veien videre? Orientering fra styret.
Fri entré! Hjertlig velkommen!