Kostreform Oslo: Helaftens temakveld om Mage- og Tarmhelse


Kostreform Oslo & Akershus inviterer til temakveld den 19. April 2016 kl 18:00 på Mathallen i 2. etg: Matsalen, med lett servering.

Meld deg på HER

Påmeldingsfrist: 18.04.2016 18:00

Vi er så heldige å få kunne presentere Jens Veiersted, Dr. Joakim Øien Iversen og Anders Kindberg som skal ta oss med gjennom en spennende kveld om hvordan mage- og tarmhelsen påvirker oss i hverdagen. Hvordan maten påvirker fordøyelsen, floraen, humøret, husken og ikke minst; den gode magefølelsen!

Vi får en passelig dose med faglig påfyll fra Jens og Joakim med ernæringsteori og pasienteksempler. Vi avslutter med Anders sin suksesshistorie fra å få diagnosen Crohns sykdom til å spise seg til en medisinfri og frisk tarm gjennom å legge om til et steinalderkosthold!

Det vil ellers florere med gode og praktiske råd fra alle foredragsholderne som du kan ta med deg videre i din generelle forebygging av god og varig helse.

Vi håper du setter av kvelden sammen med oss og våre kunnskapsrike foredragsholdere.

Jens Veiersted er ernæringsterapeut og hovedlærer i ernæringsfagene på Tunsberg Medisinske Skole. Han er utdannet ved Institute for Optimum Nutrition i London og har grunnfag fra Norges Idrettshøyskole. Han har drevet praksis som ernæringsterapeut siden 2000.

Joakim Øien Iversen: info kommer fortløpende.

Anders Kindberg er allmennlærer og trebarnsfar fra Asker. Han hadde mageproblemer gjennom flere år og ble til slutt diagnostisert med tarmsykdommen Crohns. Han er symptomfri etter han la om til paleo/steinalderkost. Han vil fortelle om erfaringer, dele tips og råd om hva man kan gjøre hvis man sliter med kronisk mageproblemer.

Velkommen til en lærerik og inspirerende kveld!

Håper vi sees.

Hilsen Kostreform Oslo & Akershus

Ved eventuelle spørsmål, send mail til osloakershus@kostreform.no

Priser