Kostreform Hordaland: Fermentering – introduksjonskurs


Kostreform Hordaland har den store glede av å tilby et eksklusivt introduksjonskurs i fermentering, med fermentering ekspert Cecilia Marie! Dette er et eksklusivt tilbud og gjøres som et engangstilfelle. Sjekk dette ut!

Pga stor pågang er det nå satt opp en ekstra kurskveld!

Cecilia Marie har undervist mange i både Norge, Australia og USA hvordan man lager ekte fermentert mat. Med letthet, tillit og helt trygge metoder formidler hun sine erfaring og kunnskap til sine deltakere. Hun gir også tips hvordan du lett kan innlemme denne gunstige, levende maten i lekre menyer for hele familien.

I dette morsomme og livlige introduksjonskurset vil du lære det grunnleggende om hvordan du kan lage fermentert mat av maten du allerede elsker å spise. Du vil få smaksprøver av forfriskende gulrøtter med ingefær, ekte surkål (sauerkreut), tomatsalsa og mer.

Begrenset antall plasser. Første til mølla!

Ta med en notisblokk og penn – mye å lære! Demonstrasjonen vil bli gitt på engelsk, men det er erfarne tospråklige som kan hjelpe med å oversette deler av kurset underveis.

Vi minner om at prisen på dette kurset er spesielt lav for akkurat dette arrangementet, og at det derfor er eksklusivt å få delta på dette.

Cover:
Medlemmer: 150,-
Ikke-medlemmer: 300,-
Det er mulighet for å stifte medlemskap hos Kostreform denne dagen og få medlemspris – det er god deal!

Alt 1:
16. februar 2016 (fulltegnet)
17:00 til 20:00

Alt 2:
18. februar 2016
17:00 til 20:00

Hvor?
Sandviksbodene 3A
Bergen 5035

Begrenset parkering er tilgjengelig.

Cecilia Marie er en erfaren kursholder, og har også andre kurs på agendaen i nær fremtid. Følg med!

ANNONSE