Kostreform Agder inviterer til sommeravslutning for prategruppa


grill

 

 

Dato: Tirsdag 9. juni 2015

Tid: 18.00

Sted: Høgskoleveien 59, 4640 Søgne

Aktiviteter: Tur rundt kvernhusvannet (18.00) Grillfest (19.00)

 

 

 

Marit Østebø inviterer til Grillfest hjemme hos seg selv. Ta med det du selv ønsker av drikke, grillmat og kaffemat, så deler vi alle på maten rundt et felles bord. Kostreform spanderer kaffe og te.

Programmet for kvelden er kun hyggeprat for å bli bedre kjent med hverandre. Kom, selv om du ikke har vært med oss tidligere.

Du kan få en bokpakke fra Lille Måne forlag, med fire bøker av Skaldemann, til kr.300,- pr. pk

Veibeskrivelse: Kjør E 39 til Søgne, ta av til venstre i rundkjøringen. Kjør rett frem til skilt mot Vågsbygd. Kjør over ei smal bru og ta så til venstre. Følg skiltet: Stokkelandsskogen/Agder Folkehøyskole. Du er nå i Høyskoleveien. Kjør forbi Folkehøyskolen og oppover bakken til tredje hus på venstre hånd. Gata har god plass til parkering av biler.

Ta med deg en venn og kom!

Hilsen Reidun Vargas,  tel. 948 04 229 og Marit Østebø, tel. 475 10 954

Prategruppa er et månedlig uformelt møtested for dem som er interessert i lavkarbo-høyfett dietten, uten krav om medlemskap i Kostreform. Vi ønsker å bli kjent med hverandre, lytte til hverandres erfaringer, inspirere, motivere og lære av hverandre, utveksle oppskrifter, dele idéer og visjoner, bake og steke og smake litt innimellom, gå en tur sammen…