Kostholdskonferansen i Bergen 2019


Kjøp billetter via Deltager.no her!

Kostreform Hordaland inviterer til årets Kostholdskonferanse i Bergen som går av stabelen lørdag 9.november. Vi har også i år invitert en rekke dyktige foredragsholdere og vi kan love deg en inspirerende og lærerik dag med mye faglig påfyll innen kosthold og helse. 

Hovedfokus blir i år på autoimmune sykdommer og hvordan kosthold og livsstil påvirker disse tilstandene. I tillegg skal Bente Josefsen snakke om sukkeravhengighet.

FOREDRAGSHOLDERE: 

– Oddveig Myhre er utdannet Naturopathic Medical Doctor og jobber som naturterapeut her i Norge. Hennes foredrag har tittelen “Hjelp! Kroppen min angriper seg selv”. Mange mennesker, og spesielt kvinner, har autoimmune sykdommer. I dette foredraget forklares hva autoimmunitet er og hva som kan være årsaker til at immunforsvaret angriper egen kropp.

 Line Holdal er en trolig inspirerende foredragsholder. Hun er ernæringsterapeut og har selv blitt frisk/symptomfri fra flere autoimmune sykdommer ved hjelp av kostholds- og livsstilsendringer. Hennes foredrag vil ha hovedfokus på den autoimmune protokollen (AIP).

– Trond Sundby Halstensen er professor dr.med. ved Institutt for oral biologi ved Universitetet i Oslo. Han har også en overlegestilling ved Lovisenberg Diakonale Sykehus hvor han jobber med utredning av glutenreaksjoner. Han har vært medlem av NCFs fagråd siden 1994, og leder de siste 9 årene. Han er en prisbelønt norsk immunolog, og er blant annet kjent for sine studier av cøliaki.

– Bente Josefsen er en av Norges fremste eksperter på sukkeravhengighet og har selv en sukkeravhengighet som hun lever i tilfriskning fra. Hun har sin bakgrunn fra avhengighetsmedisin, med fordypning i sukkeravhengighet. Hun er utdannet sockerberoendeterapeut hos Bittens Addiction som er en av verdens fremste på området. I tillegg har hun tatt fordypningsstudier i sukkeravhengighet hos Gorski Cenaps Corporation i USA. Hun skal nå ut foredragsturne og dette blir eneste muligheten for å høre henne i Bergen.

Kjøp billetter via Deltager.no her!