Åpent temamøte VESTFOLD


Tarmhelsens betydning for din velvære

Tid:    Onsdag 23. September kl 18:00
Sted:  Sandefjord Motorhotell på Fokserød ved E-18, avkjøring til Torp

 

Anders KindbergForedrag I: Frisk mage og tarm med steinalderkost
v/ Anders Kindberg

Anders Kindberg, lærer og trebarnsfar fra Asker. Hadde mageproblemer gjennom flere år og ble tilslutt diagnostisert med den kroniske tarmsykdommen Morbus Chron. Han har blitt symptomfri etter å ha lagt om til steinalderkost/paleo. Han vil fortelle om erfaringer, gi tips og råd om hva man bør gjøre hvis man sliter med kroniske mageproblemer.

 

 

 

Inge LindsethForedrag II: – Spis for din egne celler – og for milliardene av dine andre celler.
V/
Inge Lindseth. Ernæringsfysiolog

Ny teknologi har i løpet av de siste 10 årene bidratt til et sterkt endret syn på hva som avgjør om vi utvikler ulike helseplager. Vi vet nå mye mer om mangfoldet i mikrobesamfunnene i oss, og hvordan deres oppførsel og sammensetning samvarierer med sykdom og plager. Vi aner nå konturene av at mikrobene i oss spiller en betydelig rolle for alle de store livsstilssykdommene. Inge Lindseth gir et innblikk i dette nye feltet, om hva vi vet og alt det vi ikke vet, og hva man bør spise for å behandle mikrobene på best mulig måte.

Inge Lindseth er utdannet klinisk ernæringsfysiolog ved Universitetet i Oslo. Han jobber ved Balderklinikken og Oikos Økologisk Norge. Han har lang erfaring med behandling av overvekt, diabetes, tarmplager og andre livsstilssykdommer.

 

Inngangsbillett:
Medlemmer i Kostreform: kr. 50,-
Ikke-medlemmer:            kr. 100,-

Arrangør:                        Kostreform Vestfold

Se invitasjonen her

 

ANNONSE