Åpent temamøte VESTFOLD


Betennelse – venn og fiende

 

Tid:    Onsdag 28. oktober kl 19:00
Sted:  Sandefjord Motorhotell på Fokserød ved E-18, avkjøring til Torp

 

Jens VeierstedBetennelse er en naturlig del av kroppens forsvarssystem, og så lenge det fungerer som det skal er det det ingen problemer. Det er når betennelsen ikke gir seg og blir kronisk at det oppstår problemer.  I dag er det anerkjent at betennelse er en grunnleggende faktor ved mange av våre kroniske livsstilssykdommer. Vi diskuterer fortsatt om betennelse er en årsak til eller konsekvens av sykdom, men at betennelse i seg selv er et stort problem diskuteres derimot ikke.

Det viktige spørsmålet er om maten vi spiser og vår livsstil påvirker betennelsesnivået i kroppen. Dersom dette er riktig kan vi gjøre noe selv for å forebygge og behandle problemet. Heldigvis vet vi i dag mer og mer om dette temaet. Vi kan spise mat som gjør oss mer utsatt for betennelse, eller vi kan spise mat som demper betennelse. Det er også mange elementer i vårt miljø og livsstil som har betydning for kroppens betennelsesnivåer.

Etter dette foredraget skal du vite om noen av de forholdene som skaper kronisk betennelse, hvilke kostholdstiltak som er fornuftige og om kosttilskudd som kan benyttes for å dempe betennelsesnivået i kroppen.

Inngangsbillett:
Medlemmer i Kostreform: kr. 50,-
Ikke-medlemmer:            kr. 100,-

Arrangør:                        Kostreform Vestfold

Se invitasjonen her

 

ANNONSE