Åpent møte om kosthold, helse og trening


Kostreform Vestfold inviterer:

Åpent møte om kosthold, helse og trening

Tid:    Onsdag 19. november kl. 19:00 – 21:00
Sted:  Grand Hotel, Larvik, Storgata vis á vis jernbanestasjonen

paleo_forside_stor_lovaas

«Paleo – sunnere, sterkere og slankere»

v/ Sara Lossius

Ønsker du å bli sterkere, få bedre søvn, mer energi, finere hud, stabilt humør, bli slankere, bli kvitt vondter i kropp og ledd, eller bare bli en bedre versjon av deg sjelv? Da er et paleoliv noe for deg.

Sara Lossius vil fortelle om hvordan du kan legge om til et liv med paleo. Hun forklarer hvorfor paleokost er bra for kroppen, men også at paleo ikke bare handler om mat, at det er en livsstil der funksjonell trening, bevegelse og reduksjon av stress inngår som en naturlig del. Hun har nylig utgitt bok om paleo, som vil bli solgt med mulighet for signering under møtet.

 

«Trening for helse og prestasjon – evolusjonære perspektiver» 

v/ Pål Jåbekk

Pål vil snakke om samspillet mellom trening og restitusjon og hva vi kan lære av å se på menneskets opprinnelse og oppbygging. Han forklarer hvorfor man må vite hvor helse og prestasjon møtes og hva det har å si for våre valg av treningsform og treningsmetode i hverdagen.

Pål Jåbekk har en mastergrad i idrettsvitenskap med fordypning i fysisk aktivitet og helse fra Norges idrettshøgskole fra 2009.Det åpnes for spørsmål og diskusjon etter foredragene.

 

Inngang:

Medlemmer av Kostreform: kr. 50,-

Ikke-medlemmer: Kr 100,-

 
Alle er hjertlig velkommen!