Åpen prategruppe i regi av Kostreform Agder


Kostreform Agder inviterer til åpen prategruppe

Dato: tirsdag 25.nov -14, kl. 19:30

Adresse: Skinnarsmoen 41 A, 4645 Nodeland

Hvorfor danne ei Prategruppe?

Vi er mange som interesserer oss for lavkarbo, men vi mangler et uformelt møtested der vi kan bli kjent med hverandre, fortelle om hverandres erfaringer, inspirere, motivere og lære av hverandre, utveksle oppskrifter, dele idéer og visjoner, kanskje bake og steke og smake litt innimellom, gå en tur sammen med lavkarbonistemat… her er du med på å bestemme. 

Ikke entusiast ennå?

Du kan komme selv om du ennå ikke har begynt med lavkarbo og du kan gå derfra uten å måtte begynne med det. Kanskje trenger du prategruppa for å få tankene i gang og bare la dem få tid til å modnes?

Første møte

…blir i Songdalen. Hvor og når neste møte blir? Ja, det er du med på å bestemme. Gruppa må formes etter deltakernes behov. Kom og bidra med dine forslag. Og ta med deg en venn, om du kan. Utfordre gjerne en mann, så vi unngår at prategruppa blir til en jentegruppe. Mange menn er utmerkede lavkarbo-kokker!

 

Hilsen

Reidun Vargas, tel. 948 04 229

Kari Haugsvær (som holder hus), tel: 919 90 655

Veibeskrivelse: Fra Kristiansand, kjør retning Stavanger, ca. 10 km. Ta til høyre i Brennåsen, retning Laudal, kjør videre ca. 2 km, gjennom Nodeland og under jernbanebrua, til Skinnarsmoen. Kjør inn, like før buss-stoppet. Kjør deretter rett fram 30-40 meter inn på gårdsplassen til et brunt hus til like før høyresvingen.