Hva er de fysiologiske konsekvensene av langvarig forhøyet blodsukker?
Hvilke deler av kroppen får celleskader?
Hvordan skader AGE cellene?
Hvordan minske skadene fra AGE?
Hvilke matvarer bør du unngå?
Hvilke matvarer bør du heller spise?
Hvorfor er ultraprosessert mat ugunstig?
Webinaret holdes av Merete Askim som i årevis har hatt faglig interesse for sammenhengen mellom mat og helse. Hun er utdannet cand.mag i kjemi, dernest ernæringsfysiolog ved UiO. Nå pensjonist. Som høgskolelektor har hun undervist kommende næringsmiddel-teknologer i ernæring og kjemi, nåværende «Bachelor i matvitenskap, teknologi og bærekraft» ved NTNU. Hun fikk etterhvert anledning til å undervise om matallergi og
allergihygiene i pensum, og i mange matfaglige fora.
post@kostreform.no Ideell og frivillig organisasjon Etablert 2007 Org. nr. 991689737
Blodsukker, mat og AGE (Avanserte glykemiske endeprodukter)