Blodsukker, mat og AGE

(Avanserte Glykemiske Endeprodukter)

Her noe av det du vil lære på webinaret:

Hva er de fysiologiske konsekvensene av langvarig forhøyet blodsukker?
Hvilke deler av kroppen får celleskader?
Hvordan skader AGE cellene?
Hvordan minske skadene fra AGE?
Hvilke matvarer bør du unngå?
Hvilke matvarer bør du heller spise?
Hvorfor er ultraprosessert mat ugunstig?

Webinaret holdes av Merete Askim som i årevis har hatt faglig interesse for sammenhengen mellom mat og helse.
Hun er utdannet cand.mag i kjemi, dernest ernæringsfysiolog ved UiO. Nå pensjonist. Som høgskolelektor har hun undervist kommende næringsmiddel-teknologer i ernæring og kjemi, nåværende «Bachelor i matvitenskap, teknologi og bærekraft» ved NTNU. Hun fikk etterhvert anledning til å undervise om matallergi og allergihygiene i pensum, og i mange matfaglige fora.

post@kostreform.no
Ideell og frivillig organisasjon
Etablert 2007
Org. nr. 991689737

Blodsukker, mat og AGE
(Avanserte glykemiske endeprodukter)

Gratis webinar 26. november 2024 - kl. 18.00  

Close