Lammeparteringskurs i BERGEN


Lammeparteringskurs for medlemmer

Dato: Lørdag 24/9-16
Klokken: 10-13 og 14-17 dersom det er behov.
StedJordalsveien 227, 5105 Eidsvåg I Åsane
Pris: 2.200,-

Kurset går ut på å kjøpe sitt eget byfjells-lam og partere dette.

Kurset koster kr. 2 200,- og et lam veier ca 14 kg.

Deltagerne får ut av dette 2 lammelår, 2 pinnesider, fårikålkjøtt og sadel eventuelt koteletter og svanger til å lage rullepølse av.

Deltagerne får innføring i og lage sitt eget fenalår og pinnekjøtt.

11080442_360399414163221_7286866922071461934_o

Kurset holdes hos Eivind Myrdal, Jondalen
Deltagerne må sørge for å ta med seg emballasje til å frakte kjøttet med seg i.

Hvordan melde seg på?

Du melder deg på via knappen under. Husk å velge det tidspunktet som passer deg best. Trykk så på Betal nå og du overføres til PayPal. Du kan da velge å betale med kort om du ikke har PayPal konto.

NB! Det er et begrenset antall plasser, påmelding er bindende og gyldig når betaling er registret.


Velg tidspunkt


Mvh
Styret
Kostreform Hordaland

e-post: ellen.zach@gmail.com

ANNONSE